El Girona continua moguent-se en clau de futur i després d'assegurar-se fa uns dies la continuïtat d'Àlex Granell, aquest migdia ha anunciat la renovació de Pedro Alcalá fins el 2021. El central murcià acabava contracte el 2019 i veu així millorat i ampliat el seu contracte per dues temporades més. La política de renovacions continuarà en els propers dies amb l'anunci imminent de la d'Aday Benítez.

Alcalá ha disputat aquesta temporada cinc partits amb el Girona a Primera Divisió en els quals ha marcat un gol, que va suposar la primera victòria del club a la màxima categoria, contra el Màlaga. Titular indiscutible en les cinc primeres jornades, uns problemes a l'astràgal van fer-lo passar per la sala d'operacions. Una infecció a la zona intervinguda han allargat i complicat la seva recuperació fins pràcticament a principis de gener. Ara ja té l'alta mèdica i fins i tot va ser convocat pel partit a Màlaga de fa dues jornades.

D'altra banda, el Girona també ha anunciat avui de manera oficial la rescissió de contracte de Fran Sandaza. El davanter toledà ja feia dies que s'havia acomiadat del club amb un escrit i s'entrenava amb el seu nou equip, el Qingdao Huanghai xinès.