El Girona FC ha fet aquest migdia el sorteig, exclusiu pels socis, de les entrades que ha ofert el Barça per l'històrica visita al Camp Nou del proper dissabte 24 de febrer (20:45). Segons ha comunicat el club, el número de tall és el 295. Els socis afortunats podran passar a pagar les entrades i el viatge en autobús per les taquilles de Montilivi des de dilluns 19 de febrer a les 9 del matí fins el dimecres 21 a les 12h.

Les sol·licituds afortunades són les que es troben entre la 295 i la 435 i entre la 1 i la 44 (Els quatre números inclosos). Els afortunats rebran avui un correu electrònic en el que se'ls informarà que han estat els guanyadors. Aquests socis podran passar a pagar les entrades juntament amb el viatge en autobús (optatiu) per les taquilles de Montilivi des de dilluns.

A banda de les localitats cedides pel Barça, que el Girona ha sortejat entre els socis que ho han demanat, es preveu la presència de molts aficionats gironins que s'han organitzat el viatge pel seu compte, així com la compra de les localitats. El partit de la primera volta va acabar amb victòria blaugrana per 0-3.