El comboi d'aficionats del Girona que donaran suport a l'equip aquesta tarda ha sortit camí del Camp Nou per donar escalf als homes de Machín en aquesta data històrica. Es tracta dels autobusos organitzats pel mateix club que s'afegeixen al que penyistes han fletat aquest matí.

El primer autobus ple d'aficionats del Girona ha arribat al migdia al Camp Nou, on aquest vespre (20.45) es viurà la primera visita a l'estadi blaugrana per enfrontar-se al primer equip. Aquest primer avançament s'uneix als que han sortit aquesta tarda organitzats pel Girona, a banda que molts seguidors viatgen pel seu compte.

A 2/4 de 3 de la tarda l'Agrupació Mundial de penyes del Barça ha ofert un dinar als penyistes del Girona al restaurant Bellavista del Jardín del Norte, del que és soci el jugador del Barça Lionel Messi. Durant tota la tarda a la rodalia del Camp Nou hi haurà diverses activitats lúdiques per amenitzar les hores prèvies a un derbi català que pot dur la millor entrada de la temporada a la instal.lació barcelonista.