Aquestes són algunes de les frases més destacades del tècnic del Girona en la roda de premsa posterior al partit contra el Deportivo:

"Estem en el millor moment de la temporada pel que fa a la solvència i la confiança de l'equip, tot i que no estem fent el millor joc"

"És un orgull que el millor entrenedor del moment, Pep Guardiola, reconegui la nostra feina. Espero que ens pugui felicitar a final de temporada"

"Els nostres equips sempre han fet gols a pilota aturada, però a Primera això té molta més repercussió. Els jugadors veuen que l'esforç fet entre setmana en estratègia dona els seus fruits"

"Si no tens els jugadors com Granell, que la posa com la posa, o rematadors com Stuani, Juanpe o Bernardo, no podríem ser tan eficients a pilota aturada"

"La realitat del Girona supera qualsevol ficció"

Seedorf: L'encert del Girona a pilota aturada ha estat clau

Per la seva part, l'entrenador del Deportivo, Clarence Seedorf s'ha mostrat satisfet amb el joc del seu equip, ha assegurat que el joc ha estat "equilibrat" i que el gran mèrit del Girona és el seu encert a pilota aturada. "El segon gol ha estat impressionant", ha assegurat. Seedorf manté que el seu equip, tot i la mala dinàmica de resultats, "està viu".