En roda de premsa posterior al duel d'aquest dissabte davant el conjunt blanc, el tècnic del Girona, Pablo Machín, declarava que tenia sentiments oposats: «Em sento malament perquè quan perdo no puc estar content. Però estic content perquè hem estat capaços de fer tres gols en un estadi on pocs ho han aconseguit, a pilota parada hem estat molt eficaços, per moments hem demostrat les senyes d'identitat de l'equip».

Machín ha volgut donar la seva opinió de les diferències entre el partit de Montilivi contra el conjunt de Zidane i el d'avui al Bernabéu: «Les diferències entre un partit i l'altre és que el Madrid no estava en el seu millor moment i vull pensar no ens tenien la consideració que ens han tingut avui, ja que la nostra trajectòria d'aquell partit a avui ha estat molt bona».

Delfí Geli també parla del somni europeu

Després del partit, Delfí Geli ha dit que en el xoc davant d'aquest dissabte «hem volgut remuntar, hem deixat espais darrera i el Madrid, a la contra, ens ha sentenciat».

El president del Girona també ha volgut parlar del somni europeu: «Estem a prop d'Europa i estem lluitant per un somni que semblava impossible. Si seguim en aquesta línia segur que tenim opcions a final de temporada».