L'equip dirigit per Àlex Marsal va caure derrotat per la mínima a casa davant el Cornellà i es va acomiadar així, a dues jornades pel final, de lluitar per la segona posició que dona dret a jugar la pròxima edició de la Copa del Rei.

Ahir, un solitari gol del visitant Kevin, al minut 9 de partit, en una de les dues ocasions que va tenir el Cornellà en tot el partit, va condemnar el conjunt gironí a dir a déu a les opcions de Copa després de completar, quan encara resten dos enfrontaments per disputar-se, d'una temporada magnífica.

Ahir, davant el conjunt del Baix Llobregat, el més normal hauria estat que el Girona hagués puntuat. Sobretot després de desaprofitar dues ocasions claríssimes. La primera al minut 39 del primer temps, quan Pedro fa fallar un u contra u davant el porter visitant i en el rebot posterior Girogi enviava la pilota als núvols. Ja a la segona meitat, al minut 74, Moha va fallar un penal o, més ben dit, el porter Pedro li va aturar per donar així la victòria al Cornellà.