Àlex Granell passa sens dubte pel millor moment de la seva carrera. Titular i capità de l'equip de la seva ciutat, va estrenar-se el cap de setmana passat com a golejador a Primera Divisió, una de les poques assignatures pendents que li restaven aquesta temporada. Tot i estar dedicat absolutament al futbol, el gironí no perd de vista la seva vessant de docent i per això, aquest estiu organitzarà el seu propi campus. Serà a les instal·lacions del Santuari del Collell del 25 al 30 de juny en la primera edició del Campus Futbol Àlex Granell.

«Tinc clar que acabaré dedicant-me novament al món de les aules i aquest projecte m'ajudarà. M'agrada tractar amb mainada i això és un fet diferencial. El meu tarannà no és un el típic d'un futbolista, al qual costa apropar-s'hi», va explicar Granell ahir a la tarda durant l'acte de presentació del seu campus. En aquest sentit, el 6 blanc-i-vermell vol tornar tot l'agraïment als nens i nenes que se li acosten al final dels partit per demanar-li fotografies o autògrafs. «Intento ser una persona i un futbolista normal. Intento sempre dedicar-los una estona al final de cada partit i mai m'atreviré a dir que no. És una manera d'apropar-me als que ara viuen amb més alegria els èxits del Girona», deia.

Implicació màxima

Granell va avançar que s'implicarà al màxim en el projecte. «Dormiré, esmorzaré, dinaré i participaré al campus amb els nanos. És una manera de retornar als meus orígens, quan jo hi participava», va assegurar. A més a més, Granell va avançar que durant l'estada alguns dels seus companys al Girona com Eloi Amagat, Pere Pons o Marc Muniesa visitaran el campus.

La iniciativa estarà bàsicament centrada en el futbol, tot i que durant els cinc dies que durarà s'hi practicaran també curses d'orientació, tir amb arc, jocs d'associació, de nit, treking, piscina i activitats de networking.