L'ascens a Primera Divisió va disparar la febre pel Girona a finals de la temporada passada i durant la pretemporada. L'expectació per veure com li anava a l'equip en la seva estrena a la màxima categoria va fer que molts aficionats es fessin abonats i socis i això ha provocat la massa social del club hagi crescut en bona mesura. Veure els millors equips de la Lliga a Montilivi és un espectacle atractiu que ha fet que, a més a més, la venda d'entrades també funcioni a bon ritme. Tot plegat, juntament amb el magnífic rendiment de l'equip a la competició, ha provocat que a l'estadi pràcticament mai s'hagi baixat dels 10.000 espectadors en partit de Lliga, llevat dels partits contra el Celta i l'Alabès que es van jugar de nit i amb un fred que pelava. Aquest increment d'afluència a l'estadi ha convertit el Girona en el club que més ha crescut en aquest aspecte de tota la categoria. I és que els 10.093 espectadors que, de mitjana, van a veure els partits del Girona gairebé doblen els 5.481 que hi anaven la temporada passada. O el que és el mateix, Montilivi ha registrat un increment del 84% d'afluència respecte a la temporada passada.

Ho diu Machín, ho diu Granell, ho diu Eloi Amagat, ho diu Delfí Geli...«Cada cop es veu més mainada amb samarretes del Girona. Més que del Barça o del Madrid». El fet de tenir l'equip a Primera Divisió i de poder veure Messi, Griezmann o Cristiano Ronaldo en directe a Montilivi ha engrescat encara més els aficionats de la ciutat i de les comarques. La festa que es viu a l'estadi en cada partit enganxa i són molts els que volen repetir. Això ha generat doncs que el Girona sigui l'equip que més hagi crescut respecte a la temporada passada de tots els 20 que competeixen a Primera. Ara bé, la mitjana de 10.093 és de les més baixes de la categoria, només per sobre de l'Eibar (5.334) i del Leganés (9.529) però molt a prop del Getafe (10.276).

Així, després de quinze jornades ja com a local, el Girona ha sobrepassat ja la barrera dels 150.000 espectadors. En aquest sentit, els partits que més públic han portat a Montilivi òbviament ha estat contra Madrid i Barça amb 13.383 i 13.315 respectivament. A més a més, aquest mes de març, les assistències a l'estadi han estat molt bones i les xifres no han baixat dels 10.000 en els partits contra Deportivo de la Corunya i Llevant. Al Girona li resten quatre partits de Lliga com a local per acabar la temporada. El club ja ha informat que la venda d'entrades per als propers compromisos contra Betis i Espanyol va a molt bon ritme i, si l'equip continua viu en la lluita per entrar a l'Europa Leagué és previsible que les afluències a l'estadi es mantinguin en la mitjana. Abans d'acabar la temporada a Las Palmas, el Girona rebrà de manera consecutiva l'Eibar i el València a Montilivi en dos partits que també es presenten força atractius per a l'espectador.