L'entrenador de l'Alabès, Abelardo Fernández, va assegurar que la derrota que el seu equip va patir ahir contra el Girona havia estat «injusta» i que, en cap cas, els vitorians havien merescut perdre per tal i com havien anat les coses. L'asturià va admetre que no havien fet un «bon partit» i que, encara que van interpretar prou «bé» el primer quart d'hora de joc, després van deixar que el rival es trobés còmode al damunt del terreny de joc. «Al segon temps semblava que tot estava controlat, però amb el 0-1 el matx ha embogit», destacava, abans de no voler entrar a valorar les decisions arbitrals sobre els gols anul·lats, especialment el de Rubén Sobrino. «Jo no soc ningú per jutjar els àrbitres, que tenen una tasca ben complicada».

Sobre els moments de tensió que es van viure a la recta final del partit, en què hi va haver més d'un enfrontament entre jugadors d'un i altre equip, Abelardo va apuntar que «és difícil calmar els futbolistes en moments tan calents», afegint també que «és comprensible que passin aquestes coses quan estàs a aquest nivell de pulsacions i veus que hi ha accions que t'han pogut perjudicar».

Malgrat l'1-2 final i la derrota, el tècnic va reconèixer que en cap cas els pot «retreure res» als seus homes perquè «ho han deixat tot al damunt del terreny de joc fins a l'últim minut» i que, segons el seu parer, fins i tot haurien pogut aconseguir el gol de l'empat, que hauria estat el més just.