La derrota del Sevilla al camp del Llevant (2-1) d'ahir a la nit podria resultar molt beneficiosa per al Girona, que en cas d'aconseguir la victòria demà a l'estadi del Getafe es tornaria a situar setè a la classificació, lloc que donaria accés a competició europea. En cas d'empat, els homes de Pablo Machín seguirien a un punt d'aquesta fita.

D'aquesta manera, els homes de Vincenzo Montella no aconsegueixen afermar-se als llocs europeus després del novè partit consecutiu sense obtenir la victòria, mentre que el conjunt granota frega la permanència.

Els locals es van avançar als deu minuts gràcies a un gol de Roger, però només cinc minuts després els visitants van empatar amb un gran gol de Carlos Fernández. A la represa, els locals van ser superiors i van aconseguir emportar-se els tres punts amb un gol a disset minuts del final.