A l´espera que les matemàtiques ho confirmin, la patacada contra l´Eibar de dissabte passat al migdia va posar punt i final a les il·lusions europees del Girona. L´1-4 acabava amb un somni que va començar després de guanyar al camp del Vila-real i assolir els 40 punts però que de mica en mica i a còpia de mals resultats es va anar desinflant com un globus. Ha estat bonic mentre ha durat però l´afició del Girona és conscient que malgrat haver perdut el tren d´Europa, la temporada de l´equip continua sent per emmarcar. L´ovació del públic cap als jugadors dissabte passat n´és una mostra evident. Amb tot dat i beneït doncs, el club ha programat una festa dissabte per tal de fer un reconeixement als protagonistes de la primera temporada del club a Primera sobre la mateixa gespa de Montilivi i celebrar l´èxit de la salvació amb concerts al Passeig de la Copa. L´Orquestra Maribel, Gertrudis, la Companyia Elèctrica Dharma i el DJ Carles Pérez seran alguns dels protagonistes de la festa a la Copa on tampoc hi faltaran els futbolistes blanc-i-vermells. El club ha batejat el reconeixement a l´estadi com Una temporada de Pr1mera i els concerts de la Copa com La Festa del Girona.

Així, la Festa del Girona començarà a l'estadi de Montilivi mateix un cop acabi el partit contra el València, que comença a 2/4 de 7, amb un reconeixement a la plantilla i el cos tècnic que han aconseguit l'objectiu de la salvació en la temporada de l´estrena del club a la màxima categoria. A més a més, des del club i el vestidor es pretén agrair també el suport de l´afició durant tots els partits jugats, tant a casa com a fora. S´esperen parlaments de jugadors i tècnics durant l´estona que duri l´acte d´homenatge a l´equip.

Mentre l'acció encara estigui en dansa a l'estadi, paral·lelament i cap a les vuit del vespre començarà al passeig de La Copa la Festa del Girona amb les actuacions en directe de l'Orquestra Maribel (20.00) i Gertrudis (21.30). El club confia que coincidint amb Temps de Flors hi hagi una bona assistència de públic a La Copa. Un cop hagin acabat els actes d'homenatge a Montilivi, els futbolistes es desplaçaran a La Copa per afegir-se a la festa. Per l'escenari també hi passarà la Companyia Elèctrica Dharma i Carles Pérez, DJ i presentador del programa El Matí i la mare que el va parir, de Ràdio Flaixbac.

El club confia que els actes de celebració de la permanència i de reconeixement a la plantilla tinguin una bona acollida. En aquest sentit, s´espera sobretot un bon nombre d´espectadors als concerts programats al passeig de La Copa coincidint amb Temps de Flors. La temporada passada, arran de l´ascens a Primera Divisió, el club ja va organitzar -amb èxit d´assistència- diverses actuacions musicals al passeig de la La Copa just després de la cercavila amb autobús pels carrers de la ciutat i dels parlaments a la plaça del Vi.