La Policia Local de Girona ha portat davant del jutge un jove veí de Platja d'Aro a qui va trobar conduint després d'haver perdut tots els punts del carnet, segons han informat avui fonts policials.

Agents de la Policia Local de Girona que es trobaven realitzant un servei de vigilància per la ciutat van localitzar a les 01.00 hores d'ahir un conductor que acabava de cometre una infracció al carrer Font del Rei de la capital gironina. Els policies van parar el conductor i el van identificar, resultant ser Oswald G. V., de 23 anys i veí de Platja d'Aro.

En demanar-li la seva documentació i la del vehicle, els agents van comprovar que el jove no podia conduir perquè ja havia perdut tots els punts del permís. Per aquest motiu els agents li van instruir diligències per la via de judici ràpid i el van acusar d'un presumpte delicte de conduir havent perdut tots els punts del permís.

Divendres passat, la policia de Girona va detenir un conductor que els havia mostrat un permís de conduir portuguès amb signes d'haver estat falsificat. Es va comprovar que el conductor, el veí de Girona de 42 anys Manuel M.M., presentava documentació portuguesa i en realitat era de nacionalitat brasilera i no tenia permís de conduir.