Un grup de militants socialistes està preparant una candidatura per renovar els càrrecs de l'agrupació local del PSC de Girona. Els estatuts del partit assenyalen que després dels canvis a la direcció provincial, que va suposar que el fins aleshores president, Joaquim Nadal, passés a ser primer secretari, mentre que qui ocupava aquest càrrec, Marina Geli, passava a ser presidenta, hi hagi també eleccions a les agrupacions locals.

L'Agrupació del PSC de Girona està presidida per Lluís Maria de Puig, mentre que el primer secretari és Àlex Sáez. Està previst que la renovació es faci efectiva ja aquest mes. Alguns dels militants que estan preparant aquesta candidatura formen part de l'entorn del mateix Àlex Sáez.

També hi ha qui considera que Sáez no ha de seguir. No obstant el propi Sáez hauria comunicat ja el seu desig de renunciar a lluitar per mantenir-se en el càrrec novament al considerar que ja disposa de moltes hores de treball amb la seva tasca al Consell de la Federació del partit socialista.

A banda de Lluís Maria de Puig i Àlex Sáez, la resta de càrrecs de l'agrupació local de Girona la configuren Josep Maria Jofre com a secretari d'Organització i Finances; Xavier Losada, com a secretari de d'Implantació; Josep Brugada que és el secretari de Política Municipal; Meli Barbero com a secretària de Relacions Institucionals; Xavier Amores que és el secretari de Formació; Marta Nadal és la secretària de Comunicació; Roger Casero com a secretari de Coordinació Comarcal; Humberto Amo és el secretari del Moviment Ciutadà; Martina Bote és la secretària d'Economia, Treball i Corporacions Empresarials i Professionals; i Salvador Vilagran que exerceix de secretari d'Acció Electoral.

Com a vocals hi ha Glòria Planas, Yolanda Vila, Mònica Geronès, Lluïsa Faxedas, Ponç Feliu, Ignasi Thió, Carme Jiménez, Marian Sais i Josep Quintanas.