El Firatast incorpora enguany moltes novetats importants. En aquesta 14 a edició, nous col·lectius de cuina, un espai dedicat a l'Àrea de Cooperació i el mestissatge culinari, la incorporació dels tallers d'Unicef i la presència de la cuina oriental, com la japonesa i el sushi amb productes com la medusa, la primera mostra de cerveses artesanals, la presentació del pa ecològic o "el rebost del futur" amb productes congelats en són alguns dels principals atractius per la seva novetat.

Tot i la crisi general, i vista l'acceptació que va tenir l'any passat el canvi de dates, del 14 al 16 de novembre se celebra una nova edició del Firatast, una fira única basada en el tast i venda de producte, amb la incorporació d'importants novetats i productes.

El "tast-solidari"

Enguany, Incatis, l'empresa organitzadora de la fira, ha cedit gratuïtament espais per a que les entitats de l'Àrea de Cooperació hi puguin ser presents amb menjar i productes, i Unicef tingui un taller de cuina pels nens. Aquesta aposta pel "Tast-Solidari" vol ajudar a que dins la pròpia fira hi hagi també presència de cuina i productes de diferents cultures amb el mestissatge culinari com a fil conductor, i donar suport als projectes de cooperació gironins i d'Unicef.