Un nen que estava en una llar d'infants del carrer Cerverí de Girona va haver de ser evacuat del centre i traslladat en ambulància a l'hospital Josep Trueta. Segons testimonis presencials, el nen, que tindria menys d'un any, hauria patit algun tipus de problema respiratori.

Els fets es van originar cap a les quatre de la tarda i es va haver d'avisar els serveis d'emergència per tal que es pogués atendre l'infant afectat. Fins a la llar d'infants del carrer Cerverí, de titularitat privada, s'hi van dirigir almenys dues ambulàncies. També diversos agents policials, tant dels Mossos d'Esquadra com de la Policia Municipal de Girona, per coordinar les tasques d'evacuació, controlar que el trànsit de vehicles no afectés la intervenció que s'estava fent i evitar que ningú no autoritzat entrés a la llar d'infants. Tot i que el nen afectat va ser atès a la mateixa guarderia es va decidir traslladar-lo a l'hospital Josep Trueta per seguir l'evolució del nen.

Diari de Girona es va posar en contacte ahir a la tarda amb la llar d'infants per saber què havia provocat l'incident, però un responsable de la llar es va negar a donar cap dada respecte al succés. Tampoc van informar sobre el cas els Mossos d'Esquadra ni l'hospital Josep Trueta de Girona va explicar com evolucionava l'infant afectat.