La regidora de Festes de l'Ajuntament de Girona, Pilar Prats, va contractar l'actuació al passeig de la Copa del grup de música on toca el seu fill, Frenètic, del qual és el baixista, dins la programació de les Fires de Sant Narcís.

Frenètic va ser un dels grups que va actuar la darrera nit de concerts a les barraques de la Copa. Aquella nit estava prevista l'actuació de dues bandes musicals més: Els Pets i The Gruixut's. Frenètic, tocava just abans d'Els Pets, la formació que cobrava més dels vint grups professionals que s'havien contractat per actuar a les barraques. Al final, Lluís Gavaldà, cantant d'Els Pets, es va posar malalt i els tarragonins no van tocar a Girona i Frenètic va allargar la seva actuació.

En l'acord signat entre l'Ajuntament i el grup de música consta el nom i la firma de la regidora, Pilar Prats, que és qui acaba donant el vistiplau a l'actuació del grup. En aquest acord, de dos folis, es pot comprovar que el grup havia de cobrar 1.392 euros.

El caixet del grup era el segon més baix de tots els que van formar part de la programació de les nou nits de concerts a les barraques de la Copa. Frènetic entra dins els paràmetres que està seguint l'Ajuntament de Girona en ens darrers anys: potenciar els grups de casa i que cantin en català.

El pressupost per als concerts a la Copa era de 101.351 euros aproximadament. El contracte més car era el que portava Els Pets i The Gruixut's, pel qual es pagaven 18.560 euros. El segon més car era per l'actuació de Deskarats i Eina. A continuació el concert de Fun'da'mental que cobraven 10.233 euros i la jornada organitzada per l'Orella Activa, que incloïa un sound system pels carrers i l'actuació de Praga, Che Sudaka i Fuckop Family.