La Fapac demana que es compleixi la llei a la Copa

Imma Fuyà afirma que els pares no han esmentat preocupació perquè s'hagi detectat que es venia alcohol a menors a les barraques

13.11.2008 | 01:00
Les barraques de la Copa són un punt d´aglomeració de joves.
Les barraques de la Copa són un punt d´aglomeració de joves.

La representant a Girona de la Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes de Catalunya (Fapac), Imma Fuyà, afirma que els pares i mares dels alumnes no "reflecteixen" preocupació pel fet que els joves puguin estar consumint begues alcoholòliques tot i que la llei no permet que se'ls en vengui. Fuyà concreta que aquest tema no apareix en les reunions de les AMPA, tot i que CiU, en el darrer ple municipal, va explicar que hi ha molts pares preocupats per aquesta situació, sobretot arran de les barraques de les Fires de Girona. La regidora Imma Boadas va assenyalar que caldria "un cop de timó" i impulsar un nou model de barraques.
En tot cas, Imma Fuyà recorda que "hi ha unes lleis, i s'han de complir, tant si és a barraques com si no". Del fet que l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, atribuís part de la responsabilitat dels menors atesos per l'excessiu consum de les begudes alcohòliques a les famílies, la representant de la Fapac ho comparteix, però reitera que les lleis s'han de fer complir a les barraques i als locals d'oci.
El problema, segons Imma Fuyà, és un altre: "La manca d'oci per als nostre fills". I es pregunta: "Sabem els seus interessos?". En aquest sentit recorda que dins el Consell Escolar Municipal es va demnara d'elaborar un estudi que aquest aspecte. Aquest treball l'està fent l'Ajuntament de Girona i encara no està acabat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema