Pels convergents, és una 'presa de pèl' que el consistori afirmi que el futur pavelló 'no ha tingut oposició' entre la ciutadania que ha participat en el procés. A més, CiU ha criticat que 'en plena crisi' l'equip de govern decideixi gastar-se més de dos milions d'euros per construir un equipament 'en un lloc discutit per una bona part de la gent que ha expressat la seva opinió'.

El grup municipal ha dit que la Devesa 'no és un lloc qualsevol' sinó que és el parc urbà més gran del país. La decisió del tripartit de fer el pavelló és, per CIU, la demostració de la política 'prepotent i intransigent del tripartit municipal'.

'La insensibilitat envers el parc urbà de la Devesa i el menyspreu cap a les opinions ciutadanes que han expressat clarament el seu rebuig a la ubicació del pavelló és la confirmació de l'estil arrogant i poc dialogant de l'equip de Govern', ha expressat CiU en un comunicat. El grup convergent entén que el tripartit ha estat 'incapaç' de negociar una solució que conciliés la necessitat que té Girona de més pavellons amb ubicacions consensuades amb els ciutadans i que tinguin futur.

El grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Girona ha volgut confirmar la seva oposició al projecte de construir un pavelló a la Devesa i s'ha refermat en la seva oferta d'arribar a un acord polític perquè qualsevol decisió en l'àmbit de la Devesa requereixi l'aprovació de dos terços dels regidors de l'ajuntament. 'La Devesa és un patrimoni històric i natural a preservar i a recuperar', afirmen els convergent al comunicat on també es destaca que després d'anys de 'polítiques encertades d'anar traient ciment al parc és encara més inexplicable i impresentable que es vulgui tornar a encimentar, i menys si es fa des d'una suposada política de progrés i de preservació ambiental'.

'Construir un pavelló a la Devesa és un error monumental, que hipoteca un espai de la ciutat sobre el qual només s'hauria d'operar a través de grans consensos polítics i ciutadans', clou el comunicat.