L'equip de govern mantindrà el pavelló de la Devesa després de tancar el procés del Pla d'usos de la Devesa. El regidor de Relacions Ciutadanes i Joventut, Miquel Poch (ERC), va assegurar ahir que el procés de debat ha demostrat que no "hi ha una oposició frontal" i que han rebut escrits de molts veïns que defensaven l'equipament esportiu.

L'Ajuntament de Girona va anunciar fa mesos que volia construir un pavelló a la Devesa. L'Ajuntament va aprofitar les crítiques veïnals i va endegar el procés participatiu per redissenyar els usos i la gestió de tot el parc. L'Ajuntament va presentar un avantprojecte i la seva idea és tirar endavant la construcció. Una vegada ha finalitzat tot el procés participatiu, el regidor de Relacions Ciutadanes i Joventut, Miquel Poch, va assenyalar que s'han recollit visions molt diverses pel què fa als usos esportius del parc i que, més enllà de decidir si es fa o no el pavelló, el procés participatiu ha servit perquè els ciutadans aportin idees a quines activitats es poden fer al parc i quines no.

Segons el parer de Miquel Poch, un grup de ciutadans -en referència a l'Associació de Veïns del Güell-Devesa- van voler centrar el debat únicament en el pavelló i s'hi van manifestar des del principi en contra. El mateix regidor considera que durant el procés han vist que molta gent està a favor de fer un pavelló al parc. "Si haguéssim vist una oposició frontal al pavelló durant el procés ens ho hauríem repensat, però no ha estat així i les veus crítiques han quedat minimitzades per les aportacions que han fet la resta de ciutadans", va afirmar.