Més de 150 persones van participar diumenge al matí en la passejada per les Pedreres de Girona organitzada per l'Associació de Veïns Les Pedreres-Fora Muralla amb la col·laboració de diverses entitats del barri.

Els Jardins Fora Muralla van ser el punt de trobada de veïns, amics i familiars. L'activitat va començar a l'Aula Fora Muralla del Palau de la Mercè amb una xerrada a càrrec del cronista oficial, Enric Mirambell, que va fer una introducció molt interessant a la història del barri i va explicar algunes anècdotes de la seva infantesa.

També van intervenir el president de l'Associació, Josep Carpio, la regidora del barri, Victòria Saget, i el regidor de Medi Natural, Ponç Feliu, que va anunciar que l'Ajuntament de Girona està treballant en la redacció del Pla especial del Parc de les Pedreres per a la restauració d'aquesta àrea donada la seva importància ecològica i paisatgística.

Posteriorment es va iniciar el recorregut a peu pel Passeig Fora Muralla i pels carrers perimetrals del barri que limiten amb el Parc de les Pedreres: Merlets, passeig de la Ferradura, Caputxins, Bellavista i Regiment de Baza. Durant la passejada es van poder escoltar les explicacions de Ponç Feliu, biòleg, i de A. Vila Perich, expicapedrer. L'activitat va finalitzar a l'hotel AC-Palau de Bellavista, on tots els assistents van poder gaudir d'unes magnífiques vistes de la ciutat de Girona i d'un merescut descans.