Els Mossos han detingut a Girona un jove de 22 anys per conduir la nit de divendres a dissabte, cap a un quart d'onze, amb els llums apagats i a gran velocitat. El noi, Juan P. J., ciutadà espanyol i veí de Barcelona, havia tingut un accident en una rotonda que uneix la carretera C-65 amb la N-II i va fugir en direcció a Quart, segons van declarar els altres implicats en l'accident.

Els Mossos el van localitzar al carril d'incorporació a la C-65 i van veure que en els avançaments que feia obligava els altres conductors a desplaçar-se cap al voral d'emergència. El detingut té antecedents amb detencions per delictes contra la seguretat viària.

Quan els agents el van detenir van veure que no havia obtingut mai el permís de conduir i es va negar a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia. Pel que fa a la dona que acompanyava el conductor, va quedar detinguda per atemptat als agents de l'autoritat ja que, un cop a l'exterior del cotxe i en veure el seu company emmanillat, també va agredir els mossos.

Quan el volien detenir a la incorporació de la C-65, el conductor va ignorar els senyals perquè s'aturés, però va acabar sortint de la carretera i va xocar contra una tanca de seguretat. Quan els agents es van adreçar al vehicle per identificar-ne els ocupants, l'home que estava al volant va agredir un dels agents. Fora del vehicle l'individu va continuar donant puntades de peu i cops de puny.