Un o més lladres van entrar la nit de dimecres a dijous en un bar del barri deVista Alegre-Carme de Girona i van destrossar les dues màquinesescurabutxaques amb l'objectiu de poder endur-se'n la recaptació. També van agafar diners de la caixa registradora. A més a més, van endur-se material informàtic. Els lladres van entrar trencant el vidre d'un lateral de l'establiment. El propietari no va detallar quants diners es van endur els lladres.

Durant gran part del dia d'ahir, es va estar netejant el bar per dintre amb l'objectiu de poder obrir al vespre. Es van haver de retirar les màquines, sobretot les escurabutxaques, que havien quedat totalment inutilitzables.

Aquest robatori va provocar ahir diverses reaccions entre els comerciants. Un d'aquests lamentava que "Ja només hi ha el cinquanta per cent de locals oberts i només ens falta que continuin succeint afers d'aquest tipus". Fa uns mesos ja es va robar en una merceria situat a pocs metres d'aquest bar i també una fleca que està a la cantonada entre els carrers de l'Olivera i Taquígraf Martí.

Un altre comerciant es queixava que tot i tenir la comissaria dels Mossos a poca distància, la inseguretat va creixent cada dia al barri.

De fet, el bar que ha estat objecte d'aquest darrer robatori abaixa les persianes cada vespre cap a les nou tot i que continua obert. d'aquesta manera vol garantir que els clients pugui estar tranquils i segurs prenent la consumició. El bar va patir un assalt amb gent a dins fa uns dos anys i el propietari va acabar agredit.