La Plataforma Salvem la Devesa de Girona considera que el pavelló que dos dels soci de govern impulsen al Parc "s'imposarà" més per la "lògica econòmica" que no pas per la "lògica". En aquest sentit, la Plataforma considera que el pavelló acabarà essent "un annex" al Palau de Fires.

En un comunicat, la Plataforma afirma que Fira de Girona no té prou espai per fer les seves activitats, "per la qual cosa instal·la durant cinc mesos a l'any unes carpes com a annex per als expositors". És en aquest sentit que segons la Plataforma "és evident i declarat per l'Ajuntament, que a més de la seva funció esportiva -el pavelló- realitzarà una funció d'annex a la Fira, amb la qual cosa s'estalviaran el lloguer de les carpes".

La Plataforma considera que el procés participatiu per debatre els futurs usos del Parc de la Devesa que va impulsar l'Ajuntament "no ha complert les expectatives que s'havia generat ja que no és vinculant pel que fa a la modificacióde la normativa urbanística, deixant en mà de l'Ajuntament tota la decisió".

L'entitat admet que a Girona cal com a mínim un pavelló però remarquen que, per exemple, "faria la mateixa funció social esportiva a Fontajau" i lamenta que ni PSC ni ERC "no vulguin ni sentir a parlar d'una altra ubicació".