Una rostisseria ubicada al barri de Santa Eugènia de Girona ha patit tres cops en deu dies un intent d'assalt. En el darrer atac, dijous a la nit, els lladres van utilitzar una massa i una pota de cabra per intentar forçar la porta i un vidre, que va quedar esquerdat. No obstant això, aquest cop no van aconseguir entrar a l'interior de l'establiment, tal com tampoc va succeir la primera vegada, quan van intentar trencar la porta amb un pic d'obra, la nit del 24 de desembre.

Sí que ho van aconseguir uns dies després. Van colpejar el vidre i un cop a dins van endur-se la caixa enregistradora amb els diners que hi havia a dins. El vidre es va haver de canviar però ha durat ben poc, ja que ha estat el que novament els lladres van esquerdar aquest dijous.

Els responsables de l'establiment es veuen impotents cada cop que pateixen un intent de robatori. Afirmen que pràcticament no veuen la policia patrullant pel barri. Consideren que Santa Eugènia està oblidada i que ha esdevingut un lloc de pas entre Girona i Salt.

Afirmen que darrerament estan experimentant "un sentiment d'inseguretat i una sensació de desemparament que per desgràcia crec que compartim amb molts veïns". Actualment s'està plantejant unir-se amb altres botiguers per fer força davant l'Ajuntament i es plantegen una recollida de firmes.