Una brigada de l'Ajuntament de Girona va retirar ahir al matí els diversos pilons de brutícia de tota mena que hi havia al carrer Tomàs Mieres, just a sota del viaducte. En els pilons s'hi podien veure restes d'aliments (per exemple musclos, arròs, enciam, patates i mongetes) i peces de roba (pantalons, camises i samarretes) abandonades.

També hi havia alguna roda de cotxe i durant uns dies hi va haver un carret de la compra d'algun supermercat i un cotxet per passejar nens. Tot plegat, amb els contenidors a no gaire distància.

Aquestes deixalles feia uns quinze dies que havien aparegut i ningú les havia retirat. Els veïns van denunciar, a través de les pàgines del Diari de Girona, aquesta acumulació de brutícia i la irresponsabilitat de qui va fer aquests abocaments.

Una brigada va netejar durant el matí d'ahir aquest espai. No obstant, els residents de la zona van apuntar que tot i que s'havien retirat totes les deixalles, hi caldria una neteja amb més profunditat i consideren que la presència de la brigada "serà flor d'un dia". Van insitir, al mateix temps, a demanar que l'Ajuntament investigui qui va ser el responsable de llençar els aliments, ja que pot ser a prop de l'indret on es van abocar les restes de menjar.