Una formigonera va atropellar ahir mortalment un home de 88 anys a Salt quan intentava creuar un carrer. Segons fonts policials, el conductor del camió no el va veure i va reprendre la marxa. Després de ser envestit, l'home va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta, però no es va poder salvar-li la vida.

Segons va informar la Policia Local, cap a dos quarts d'una del migdia la formigonera estava aturada en un pas de vianants del carrer Major, a l'alçada del número 165. Quan l'home va anar a travessar, el conductor no el va veure, va arrancar i el va envestir. La víctima de l'atropellament, que era veí de Salt i tenia 88 anys, va quedar ferit greu, ja que el camió li va aixafar més de mig cos, i els serveis mèdics el van traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona. Poc després d'arribar al centre hospitalari, l'home va morir. Els agents van fer la prova d'alcoholèmia al conductor, que va donar negatiu. Després li van prendre declaració i van instruir l'atestat judicial.

Un accident aparatós

"Ha estat un accident molt aparatós", va lamentar l'alcalde en funcions, Mingo Álvarez (PSC). L'avi és el sogre de l'exregidor de l'Ajuntament, Pedro Sánchez, que durant el darrer mandat era el portaveu del grup del Partit Popular. L'enterrament se celebrarà demà a les onze del matí a la parròquia de Sant Cugat.