Un llit elàstic i una enorme paret en un lateral de la plaça del Vi van servir perquè els dos integrants de la companyia Bot Project mostressin les seves acrobàcies als gironins que poc abans havien escoltat -amb alguns problemes de so- el pregó dels germans Roca.

L'espectacle va anar guanyant interès a mesura que anava passant el temps i les accions que s'observaven semblaven més complidades. Els dos acròbates lluïen les seves habilitats a cada salt. El duo corria per una paret vertical incrustada al costat del llit elàstic o feia bots a cegues, tapats per un llençol blanc. Un constant desafiament a la gravetat. Moments de serietat combinats amb escenes estratègicament preparades i la col·laboració d'alguns dels espectadors. Entre el públic es veia gent que degustava algun dels caramels que els germans Roca havien confeccionat per a l'ocasió. Entre el públic hi havia qui comparava aquest espectacle posterior del pregó amb el de l'any passat: un pianista enfilat i penjat a l'aire. La majoria preferia el d'enguany. També hi havia qui deia que "ni fu ni fa" els dos últims anys. Almenys aquest any, els espectadors no van haver de portar el paraigua per si de cas. Com a molt, el globus del nen o la nena.

Els menuts es van apropar més a veure l'espectacle que protagonitzava el duet. Aquells qui volien seguir els salts des del balcó de l'Ajuntament topaven amb un ?obstacle: el famós fanal de la plaça del Vi. Potser algun dels germans Roca hauria pogut aprofitar-lo per fer-ne una broixeta.

espectacle aeri després del pregó a la plaça del Vi.Un dels integrants del col·lectiu enfonsant-se dins d'un llençol abans de sortir disparat cap amunt.Un component en ple bot mentre l'altre comença a pujar per la paret només amb les cames, aprofitant l'impuls. Un membre del duet passa per sota de l'altre, a qui només se li veuen les cames.