Els Mossos d'Esquadra han enxampat aquesta matinada quatre lladres que volien entrar a robar en un supermercat de Girona. Els agents, que anteriorment ja havien anat a l'establiment perquè havia saltat l'alarma, han vist com dos dels lladres estaven forçant la porta del local amb un tornavís, mentre la resta feia guàrdia. El grup, format per tres homes i una dona, té edats compreses entre els 25 i els 43 anys. Tots són de nacionalitat romanesa i han quedat detinguts per una temptativa de robatori. Es preveu que aquest divendres passin a declarar davant el jutge que porta el cas.

Aquesta passada matinada, una patrulla que feia tasques de seguretat ciutadana ha rebut l'avís que s'havia disparat una alarma en un supermercat de Girona. Els agents han anat fins al local, situat al carrer Álvarez de Castro, i després d'una primera inspecció han vist com no hi havia cap entrada forçada.

De totes maneres, els mossos s'han quedat vigilant la zona, perquè en arribar han observat un grup de persones que els han fet mala espina. Les seves sospites s'han confirmat quan, poc després de les quatre de la matinada, han pogut enxampar dos lladres que intentaven forçar la porta del local amb l'ajuda d'un tornavís.

Una mica més enllà, a uns 30 metres, la patrulla també ha detingut dues persones més, que es trobaven fent guàrdia, i que quan han vist el cotxe policial han corregut a amagar-se darrere un altre vehicle. Tots els integrants del grup, a qui se'ls imputa un delicte de robatori en grau de temptativa, són de nacionalitat romanesa i tenen domicili desconegut. Es tracta de Jan B., de 43 anys; Calin A.N., de 30 anys; Roxana Stefania P., de 25 anus, i Vasile M. De 34 anys.

Els agents han comissat el tornavís i un parell de guants de l'escenari del robatori. A més, uns 200 metres més enllà, s'han trobat un vehicle aparcat amb les claus al contacte, que el grup havia llogat a Màlaga i amb el qual es desplaçaven.

Dels detinguts, Calin A.N. acumula ja diversos antecedents policials pel delictes contra el patrimoni. Es preveu que els quatre passin a disposició judicial aquest divendres.