Arriba una nova entrega de respostes als dubtes legals dels lectors. Cada setmana el despatx gironí Prat Sàbat Advocats respon les consultes que els fan arribar els lectors a través de «diaridegirona.cat». Hem anat rebent consultes al llarg de tota la setmana i les hem fet arribar als advocats, que malgrat que no les poden resoldre totes, estan disponibles a atendre tothom.

Els advocats Josep Mª Prat Sàbat, Josep Prat Riuró, Albert Sierra Vicens, Miquel Garcias Miquel, Gerard Prat Riuró, Luis Moreno Prat i Pau Vila Rutllant han estat els encarregats de respondre els dubtes dels nostres lectors, que han enviat consultes sobre distintes àrees del món legal: Civil, Penal, Mercantil, Fiscal, Laboral, Dret Públic, Dret Concursal, Empresa Familiar, Immobiliari o Urbanisme.

Aquesta setmana Prat Sàbat ha resolt dubtes referent a problemàtiques sobre lloguer, propietat d'obres d'art, denúncies, atur, radars, factures, etc. Una persona ha escrit explicant que va presentar una denúncia per escrit als Mossos queixant-se de la policia municipal però els Mossos es van negar a acceptar i segellar la denúncia. L'advocat Pau Vila ha confirmat que els cossos i forces de seguretat de l'Estat tenen el deure de denunciar qualsevol fet delictiu del que tingui coneixement.

Els lectors poden trobar totes consultes amb les respostes dels advocats al consultori, i des d'ara ja poden fer noves qüestions pel consultori del proper dijous.