Alumnes del campus del Barri Vell de la Universiat de Girona (UdG) han convocat una manifestació per demà a les dotze del migdia per protestar per la manca de places d'aparcament a la zona i el tancament d'un espai amb 130 places que s'ha reservat a professors i a treballadors de la Universitat.

La manifestació començarà a la tanca que impedeix el pas de vehicles a l'antic espai d'aparcament lliure i acabarà a la plaça de Sant Domènec, on hi ha el rectorat. El lema serà "Alcem les barreres. Tots som igual". Paral·lelament, s'estan recollint firmes per les aules demanant que es retiri la tanca.

Des d'inicis de febrer el campus ha augmentat en uns 2.000 universitaris amb l'entrada en funcionament de la facultat de Psicologia i Educació. Aquest increment de la comunitat universitària ha suposat un desplaçament massiu de vehicles al Barri Vell.

Els estudiants i molts veïns de les Pedreres han pogut comprovar aquests dies com els costa molt aparcar al sector de les Pedreres. Es poden veure vehicles mal aparcats en molts carrers.