Les dues parròquies de Salt van llegir, durant la celebració de la litúrgia d'aquest cap de setmana, un comunicat pel respecte, el diàleg i la bona convivència, després dels fets conflictius dels últims dies al municipi, on s'han produït concentracions davant l'Ajuntment per protestar per la inseguretat i alguns enfrontaments verbals entre veïns.

Segons que va informar el Bisbat de Girona en un comunicat, les dues parròquies van reiterar la seva voluntat de seguir treballant per la bona convivència entre els veïns. "La seguretat és un dret, com és un dret tenir un treball digne i ho és poder posar cada dia un plat a la taula", va poder escoltar-se durant la missa.

Les parròquies no van voler prendre partit, sinó fer costat a les persones més febles i desprotegides. "La solució dels conflictes no es troba en els enfrontaments, sinó en el respecte i el diàleg, que asseguren una bona convivència", van insistir. Així mateix, van recordar el que ells denominen la regla d'or evangèlica: "Feu als altres tot allò que voldríeu que ells us fessin a vosaltres".