La Policia Municipal de Girona ha detingut un menor d'edat com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat vial i un delicte contra la salut pública. El menor, segons explica la policia, conduïa sense carnet un turisme a gran ?velocitat que va xocar contra un cotxe estacionat. A dins del vehicle es van trobar cinc bosses que els agents van identificar com de marihuana i una navalla.

La detenció va tenir lloc cap a dos quarts d'una de la matinada de dissabte després d'una persecució policial que va acabar quan el menor es va ficar en un carreró sense sortida i va abandonar el cotxe per intentar fugir a peu. Finalment, però, va ser detingut.

Una dotació policial que patrullava pel Sector Est de la ciutat, va detectar un vehicle a gran velocitat pel carrer Barranc.

Els agents van decidir seguir-lo ja que, a més a més, circulava a velocitat més elevada de la permesa, fent maniobres perilloses per als altres conductors, fent ziga-zagues a dreta i esquerra. El conductor, en adonar-se de la presencia policial, va mostrar una actitud dubitativa envers la direccuó que havia de prendre.

Enmig d'aquesta cursa va xocar amb un cotxe aparcat i va quedar tancat en un carrer sense sortida, fet pel qual va abandonar el vehicle i es va intentar escapar corrent a peu.

Una segona patrulla que s'havia dirigit a la zona com a reforç el va interceptar a dins d'un edifici de l'Avinguda Font de la Pólvora. En la identificació van comprovar que era menor i que, per tant, no tenia carnet de conduir. Mentrestant la primera patrulla va trobar dins d'un compartiment de la porta del conductor del cotxe que havia abandonat les cinc bosses de marihuana, un farcell de bossetes de plàstic i una navalla.

Per tot plegat la Policia Municipal de Girona el va detenir com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària de conduir sense haver obtingut l'autorització administrativa i d'un delicte contra la salut pública.