El PSC de Sarrià de Ter va expressar en el darrer ple municipal la seva disconformitat per la retirada, per decisió del govern municipal (ERC i CiU), de l'equipament informàtic de la cafeteria de El Coro. El PSC de Sarrià de Ter també va demanar els motius de la retirada.

El PSC, no satisfet amb les explicacions donades pel govern municipal, va presentar ahir una instància sol·licitant la instal·lació de l'equipament informàtic amb connexió a Internet i d'accés públic i gratuït a la cafeteria de El Coro, en compliment dels acords establerts al seu dia amb la Fundació Viure i Conviure de Caixa Catalunya.

El grup socialista recorda que en un conveni s'estableix que "es reservarà una part de la totalitat per adquirir equips informàtics per ubicar una aula d'informàtica en l'equipament que haurà d'estar connectada a la xarxa d'Internet i disposarà d'una programació bàsica de cursos bàsics a nivell d'usuari".

El portaveu del PSC de Sarrià de Ter, Roger Casero, va indicar que "aquest és un exemple més de la manca de vocació de servei públic d'aquest govern, i resulta trist haver de recórrer als acords del conveni per exigir al govern que actuï en pro del servei públic".