L'Associació d'Hostaleria de Girona, Bitó Produccions i les àrees de Cultura i Turisme de l'Ajuntament de Girona han col·laborat per segon any per poder crear un paquet turístic anomenat "Girona Escapada Escènica", relacionat amb el Festival Temporada Alta, Festival de Tardor de Catalunya, Girona - Salt.

El citat paquet pretén potenciar la ciutat de Girona com a destinació de turisme cultural i facilitar l'estada d'aquelles persones que vulguin assistir a un espectacle, amb especial atenció al mercat de Barcelona i de la Catalunya Nord.

Els avantatges del pack són diversos. Per exemple, els hotels adherits, 14, ofereixen un 10% de descompte sobre la millor tarifa disponible en règim d'habitació doble i esmorzar. A més a més, el Festival ofereix a totes les persones que reservin el pack un 2X1 en entrades per a 22 espectacles.

Els restaurants adherits a la campanya, que són tretze, ofereixen un 10% de descompte a tots els posseïdors d'una entrada del festival. Aquesta iniciativa pretén afavorir tant els visitants que s'allotjin a la ciutat, com tots els gironins i gironines que gaudeixin del festival.

A banda, la xarxa de Museus de Girona ofereix un 50% de descompte en les entrades de tots els museus de la ciutat. A més a més, el cinema Truffaut de Girona ofereix un 2x1 en entrades.

Des de l'Associació, esperen que amb l'esforç conjunt del sector públic i privat de la ciutat, aquestes iniciatives de turisme cultural es vagin consolidant i que donin més difusió als esdeveniments culturals que es duen a terme a Girona.