Sarrià de Ter dóna avui al vespre el tret de sortida a la dotzena edició de les Jornades del Paper amb un espectacle musical i teatral a càrrec de Pau & Paper Band i la inauguració de dues exposicions: a la Sala del Carrer Petit hi ha la mostra titulada "L'essència del paper", de Tonton Estival en l'origami, originari del Japó, on no es fa servir cap altre element que no siguin les mans, a més del paper. A la sala Patronat es podrà veure l'exposició "Jugant amb els colors", de Yoko Kataoka. En aquesta mostra es podrà veure la tècnica denominada bingata, d'estampació tradicional d'Okinawa, que en el passat es feia servir per tenyir quimonos.

La majoria d'activitats, però, es portaran a terme demà amb l'inici de la Fira del Paper, que durant tot el dia, al carrer Major, permetrà veure parades emblemàtiques de venda, tallers i exposicions de materials de paper.

La fira s'inaugurarà a les deu del matí amb els Amics dels Gegants de Sarrià. Al migdia hi haurà un passi de vestits de paper a càrrec del Casal de la Gent Gran de l'Onyar i a mitja tarda hi haurà un espectacle infantil i familiar sota el nom de "el Circ de paper".

Les XII Jornades del Paper les organitza l'Ajuntament de Sarrià de Ter amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Caixa Girona, Amics dels Gegants i Ràdio Sarrià.