Jordi Vidal Trill ha estat el guanyador de la desena edició del concurs de disseny de gots de les Fires de Girona. El jurat ha escollit ja els tres millors dibuixos, que són els que apareixeran als gots de colors de les barraques d'aquest any a l'esplanada de la Copa.

El primer premi ha estat pel disseny presentat per Jordi Vidal Trill, que rebrà una dotació de 300 euros i del qual se'n serigrafiaran 45.000 unitats. El segon treball escollit pertany a Carles Redon Demestres, que rebrà una dotació de 200 euros i de la qual se serigrafiaran 30.000 gots. I el tercer premi ha estat pel treball presentat per Jordi Güell i Figa, que rebrà 100 euros i del qual se'n serigrafiaran 25.000 unitats.

Els premis s'entregaran el dissabte 6 de novembre a l'Hotel Inform, situat al Passeig de La Copa, abans que comenci el darrer concert de les Fires d'enguany.

Els gots es repartiran amb les consumicions a les barraques de la Copa. Enguany les entitats que, per sorteig podran tenir una barraca són: Associació de Rugbi Gironí, Club Voleibol AVAP, Associació Gironina de Sords, Esplai El Timbal, Casal Independentista El Forn, Agrupament Escolta Pare Claret, Candidatura d'Unitat Popular (CUP), Club Rítmica Girona, Partit Obrer Revolucionari (POR), Associació de Naturalistes de Girona, Fal·lera Gironina, AAVV de Santa Eugènia, Girona Club Hoquei, Club Esquí Girona, AAVV Devesa-Güell, Club de Futbol Parroquial de Santa Eugènia, Lluita Internacionalista (LI), Ateneu d'Acció Cultural (ADAC), Xoriguers de la UdG, ASSOFIA, CEPC i el Consell d'Estudiants. Si alguna entitat hi renuncia, hi ha establerta una llista amb set suplents.