El macroprostíbul més gran d'Europa, el Paradise, obrirà les seves portes el proper dijous a la Jonquera (Girona) després que a principis d'any el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) obligués a l'ajuntament a concedir la llicència.

El local, de la societat La Vimetera, comptarà amb 80 habitacions i dues sales d'espectacles i ja s'està anunciant en les emissores de ràdio de Girona.

L'alcalde, Jordi Cabezas, no ha volgut valorar l'obertura d'aquest macrobordell ja que el tema "està resolt a nivell judicial" i des del consistori no volen continuar amb aquesta polèmica.

Segons ha explicat Cabezas a Europa Press, la llicència d'obertura es va concedir al maig després de la sentència. Així mateix, ha assegurat que el que no els autoritzarà és a fer cap publicitat als carrers del municipi.

A l'agost de 2006 l'Ajuntament va denegar la llicència, basant-se en un informe desfavorable dels Mossos d'Esquadra que advertia dels problemes de seguretat i ordre públic que provoquen aquest tipus de locals. L'empresa va recórrer però el Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Girona el va desestimar.

Finalment el TSJC va considerar sorprenent que la denegació de la llicència es fundés únicament en un informe desfavorable que va titllar de generalista, mentre que des de la perspectiva urbanística i mediambiental cap altre informe el va qüestionar.