El grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Sarrià de Ter ha presentat dues al·legacions al projecte de la tercera fase de millora de les xarxes de serveis i adequació del carrer Major.

En la primera al·legació el PSC manifesta com a no idònia la ubicació de l'escultura de l'artista Domènech Fita en el nou giratori que s'haurà de fer entre els carrers Major, Lloses i Carrilet. Segons Roger Casero, portaveu del grup municipal socialista "agraïm profundament el gest de Domènech Fita vers Sarrià de Ter i la seva escultura ens agrada molt, però per les seves dimensions entenem que l'emplaçament previst pel projecte no és la idònia", i aposta perquè es situï al giratori de la Via Augusta o a la carretera de França, a l'autovia. En aquest sentit el PSC és més partidari que l'import de les millores de la licitació de les obres no es destini ara a la construcció d'aquesta escultura sinó per arranjar, o bé substituir, els contenidors soterrats .

D'altra banda el PSC reclama en relació al mercat ambulant municipal que es "replantegin els aspectes tècnics constructius necessaris, fent especial referència al paviment de les voreres, per fer-lo compatible amb aquest ús".