El grup de joves gitanos de Font de la Pólvora Joves.com, que el 2005 van presentar Chavorrillos d'avui en dia" van presentar la segona part del documental amb De chavorrill@s a romís i roms, que vol oferir la visió de diferents maneres de viure la sexoafectivitat en l'entorn, per tal d'afavorir la reflexió i esdevenir una eina de treball útil per a tots els joves. El documental es projectarà dijous de la setmana vinent a les vuit del vespre a l'Auditori de Girona.

A través d'entrevistes als mateixos joves de Font de la Pólvora, als seus pares i a professionals de diferents àmbits del territori ( educatiu, sanitari, social...) s'ha elaborat un reportatge que mostra diferents realitats de parelles i experiències personals viscudes. Pretén analitzar quins són els condicionants que fan que un jove adolescent esculli un camí o un altre a seguir.

El col·lectiu de joves destaca el seu compromís, gràcies a l'ajuda que hem tingut de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya, per poder portar a terme aquest ambiciós projecte que ja ha estat premiat amb el premi NAFENT 2010 Comarques Gironines, del GREC.