Jordi Córdoba, actual coordinador d'Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) a les comarques gironines, serà el número u de la formació a la ciutat de Girona i ocuparà el número 4 de la candidatura Iniciativa Verds - Esquerra Unida a les properes eleccions municipals del mes de maig, que encapçalarà Joan Olòriz, actual tinent d'alcalde de Serveis Socials de l'Ajuntament de Girona.

Córdoba és arquitecte tècnic i tècnic de l'administració pública. Ha estat president del Comitè d'Empresa de l'Ajuntament de la Bisbal i membre de la Comissió Executiva de CCOO a les comarques gironines. També és membre del Consell Nacional d'EUiA pràcticament des de la seva fundació, i assessor del grup municipal d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Girona.

Núria Terés i Sergi Nuss

Tot i que l'alcaldable de la candidatura ecosocialista encara no ho ha fet públic és pràcticament segur que el número dos de la llista serà l'actual regidora d'Ensenyament i Cooperació a l'Ajuntament de Girona, Núria Terés, i que el tercer lloc l'ocuparà l'ambientòleg Sergi Nuss, un dels caps visibles de l'Associació de Naturalistes de Girona (ANG) i membre de l'Observatori de la Sostenibilitat de les comarques gironines. L'actual regidor Enric Pardo ja va anunicra fa mesos que no repetiria.