La candidata del PPC a l'alcaldia de Girona, Concepció Veray, ha presidit aquest cap de setmana la jornada de treball del denominat Consell de Ciutat del PP de Girona. En l'acte de clausura d'aquesta reunió la candidata popular va indicar que "Girona necessita un canvi de rumb, de polítiques, de prioritats i sobretot, de manera de fer les coses, i aquest tan sols el pot garantir el PP".

Per Concepció Veray, els populars són "la garantia de canvi a Girona perquè aquest no és passar de 32 anys d'un mateix govern socialista i de tripartits municipals, a un govern nacionalista amb una entesa entre CiU i ERC".

Veray afirma que l'única manera perquè la ciutat recuperi el lideratge perdut passa per un canvi de govern a la ciutat però "no només de noms i càrrecs ni de color polític sinó també, i sobretot, d'actituds".

Algunes de les màximes prioritats del PP són "la dinamització de la nostra economia local i la creació d'ocupació per tal d'aconseguir sortir de la situació de greu crisi econòmica actual així com ho és també el fer de Girona una ciutat segura, cívica i de respecte".

Crisi econòmica i de valors

A parer de l'actual portaveu popular "les eleccions municipals no són tan sols unes eleccions administratives, són també unes eleccions ideològiques perquè no es tracta només de gestionar millor sinó també de promoure principis i valors", va dir Veray que va insistir que "en aquests moments és més important que mai perquè actualment no només vivim una situació de crisi econòmica sinó també de valors".

L'objectiu d'aquest Consell de Ciutat és fer una radiografia real de com està Girona, i saber quins són els seus principals problemes i també quines són les preocupacions ciutadans.