Les pluges provoquen aquesta tarda afectacions en diverses carreteres de les demarcacions de Girona i Barcelona. Es tracta de la GI-552, que està tallada a Riells i Viabrea per inundacions; la GIV-6226, tallada a Santa Llogaia d'Àlguema també per inundacions, i la N-141, que està tallada a Bescanó per despreniments. També aquesta tarda a la C-1413 a Rubí a la BV-4341 a Lluçà es dóna pas alternatiu per despreniments. D'altra banda, la BV-4024 està tallada a Guardiola de Berguedà per una allau de neu, segons informa el Servei català de Trànsit.

A la demarcació de Girona, les carreteres que aquest dimarts al matí s'han hagut de tallar o bé s'hi ha donat pas alternatiu per culpa de la pluja han estat la C-63 a Anglès on una esllavissada de terra i branques ocupava el voral i ha obligat a donar pas alternatiu; la GI-542 a Osor; la GI-681 de Llagostera a Tossa, i la GI-682 de Tossa a Lloret de Mar.

A banda dels problemes relacionats amb la meteorologia, aquesta tarda tres accidents de trànsit compliquen la circulació. Són la C-1414, que està tallada a Esparreguera en tots dos sentits; a la C-17 hi ha un carril tallat a la Garriga en sentit Barcelona, que provoca mig quilòmetre de retenció, i a la C-58 hi ha un carril tallat a Vacarisses en sentit Barcelona, on hi ha un quilòmetre de retenció.

A més, segons informa el Servei Català de Trànsit, hi ha tres trams afectats per obres. Són l'AP-7 on hi ha un carril tallat a Girona en sentit nord, que provoca dos quilòmetres de retencions; a la C-58 hi ha retencions entre Montcada i Reixac i Torrebaró en sentit Barcelona i entre el Nus de la Trinitat i Montcada en sentit Sabadell, i a l'A-2 hi ha un carril tallat a Abrera en sentit Barcelona. En aquest tram hi ha un quilòmetre de densitat a Abrera en sentit nord.

Des del Servei català de Trànsit es recomana als conductors que extremin la precaució a la carretera davant les condicions meteorològiques adverses.