La Policia Local de Salt ha detingut un home per agredir-ne un altre a la cara amb un cúter. Els agents han rebut un avís, poc després de la mitjanit, que s'havia produït una baralla al carrer Doctor Ferran. En arribar al lloc dels fets, els agents s'han trobat tres persones que havien estat agredides, i una d'elles ha hagut de ser traslladada a un centre sanitari perquè tenia una ferida a la cara que l'agressor li hauria fet amb un cúter. Segons fonts policials, l'agressió s'ha produït després que la víctima es negués a donar un cigarret al detingut a la sortida d'un bar. L'agressor, de 23 anys i veí de Castelló d'Empúries, té diversos antecedents i passarà aquest divendres a disposició judicial

Poc després de la mitjanit d'aquest dijous, la Policia Local de Salt (Gironés) ha rebut una trucada que els alertava d'una baralla al carrer Doctor Ferran, al centre del municipi. Quan els agents hi han arribat, s'han trobat tres persones que havien estat agredides. Una d'elles presentava una ferida a la cara, feta amb un cúter, i ha hagut de ser traslladada amb ambulància fins a un centre sanitari.

Agredit per no haver-li donat un cigarret

Segons fonts policials, l'agressió s'ha produït després que la víctima es negués a donar un cigarret a l'acusat a la sortida d'un bar. Gràcies a la descripció facilitada pels testimonis, la policia ha detingut l'home que es trobava a pocs metres del lloc dels fets i encara duia a sobre el cúter. L'arrestat, de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Castelló d'Empúries (Alt Empordà), té diversos antecedents i passarà aquest divendres a disposició judicial.