Els locals d'oci nocturn de Girona s'han queixat que el canvi d'hora els va fer perdre diners dissabte passat. La Federació Catalana d'Associacions d'Activitats Recreatives Musicals (Fecasarm) denuncia que alguns ajuntaments van ser «inflexibles» i van obligar alguns locals a tancar a l'hora vella, com va ser el cas de la ciutat de Girona. Aquest fet ha provocat que es deixessin d'ingressar uns 20.000 euros, segons l'Associació de Bars, Bars Musicals i Sales de Festa i Discoteques del Municipi de Girona, que assenyala que van haver de tancar a les cinc hora vella, perdent «una hora importantíssima de facturació», ja que segons diuen «és la de més productivitat de la setmana per a les discoteques».

Fins a deu sales de festa i discoteques de Girona es van veure afectades per l'avançament d'hora de la matinada de diumenge i van deixar d'ingressar una mitjana de 2.000 euros cadascun entre entrades i consumicions. Això és el que afirmen els locals d'oci nocturn de Girona, que ja han demanat una reunió a la regidora delegada de seguretat de l'Ajuntament de Girona, Maria Àngels Freixenet, per exigir-li «una explicació del que va passar aquella nit al municipi de Girona i en base a quines directrius es va prendre la mesura de fer tancar els locals a l'hora nova fent-los perdre aquesta hora tan important de facturació».

De la seva banda, la Fecasarm ha demanat al conseller d'Interior, Felip Puig, la redacció d'una nova Ordre d'Horaris que contempli ampliacions o compensacions horàries de manera automàtica en casos com el de diumenge i també per a determinades festivitats importants i períodes de màxima afluència de turistes.