Salt obririà la piscina municipal a l'aire lliure el proper 18 de juny de les onze del matí fins a les vuit del vespre i a partir d'avui ja es poden fer els abonaments. El servei municipal ofereix diferents abonaments i descomptes per als usuaris. Aquest any es podrà gaudir d'un espai d'ombra de més de 80 metres quadrats. La piscina estarà oberta fins al 4 de setembre.

Els abonaments es podran fer a a les oficines de la Piscina coberta Municipal, de dilluns a divendres de les vuit del matí a les nou del vespre. Hi ha diferents tipus d'abonaments com el familiar de temporada (fills fins a 18 anys), familiar de 20 sessions (fills fins a 18 anys), adult de temporada, adult de 20 sessions, infantil de temporada, infantil de 20 sessions, jubilat de temporada o jubilat de 20 sessions. A més d'oferir entrades individuals per als diferents públics. Els menors de 6 anys no han de disposar d'abonament però hauran d'acreditar l'edat. El servei també ofereix descomptes com les entrades de grup (mínim 15 persones) o una bonificació del 25% tant en les entrades individuals com en els abonaments a les persones que acreditin ser socis de les AMPA de Salt del curs 2010-2011.

No es permetrà l'entrada als menors de 14 anys en horari de bany lliure, si no van acompanyats d'una persona adulta major de 18 anys.