El jove de 25 anys assassinat en un bar de Girona estava celebrant l'aniversari del seu germà amb uns amics quan va rebre el tret al cap. El crim va tenir lloc pels voltants de dos quarts d'onze de la nit. La víctima era coneguda al barri, on hi vivia "de tota la vida" amb la família, com assenyalen alguns testimonis. Els mossos i la Policia Local de Girona continuen buscant els autors del tiroteig, que van arribar fins al bar 'Casa Pepe' amb dos cotxes i -literalment- van destrossar el vehicle de la víctima colpejant-li violentament la xapa i els vidres amb bats i pals. Diversos testimonis expliquen que els autors del tiroteig són joves del Pont Major, amb qui els nois del barri tenen enemistats.

Tres homes maten a trets d'escopeta un jove en un bar de Germans Sàbat

Un home d'uns 30 anys, José Agustín González, va morir ahir al vespre en rebre diversos trets d'escopeta quan s'estava a un bar de Germans Sàbat, a Girona. Almenys tres homes van arribar a bord de dos cotxes, els van estacionar a prop de la porta del bar, on es va iniciar una gran baralla en la qual es van disparar diversos trets.

González va caure mort a terra en rebre almenys dos trets d'arma llarga, probablement una escopeta. Els tres homes van abandonar el local i es van fugar. Un dels cotxes que portaven és un Peugeot 106 amb un bony a la part de davant. Un cop es van conèixer els fets, que van tenir lloc uns minuts abans de dos quarts d'onze de la nit, es van blindar les carreteres per intentar aturar-los. A l'hora de tancar aquesta edició no hi havia, però, notícies de cap detenció.

Cap dels altres clients del bar Can Pepe, situat al carrer Aneto del barri de Germans Sàbat, va resultar ferit ni afectat ja que no va haver-hi batussa ni aldarulls, sinó que es va tractar gairebé d'una execució. La víctima, que vivia al mateix carrer, va caure estesa, probablement morta a l'acte, i el personal de les dues ambulàncies que el SEM va desplaçar ràpidament al lloc no van poder fer res per ell. Tot i l'ensurt, la clientela del bar va poder oferir una bona descripció dels assassins i dels dos cotxes amb què van arribar a la porta del bar. Ahir, poca estona després de l'assassinat, s'intensificava la vigilància a les vies de comunicació per intentar localitzar els vehicles, ocupats per homes clarament perillosos.

L'aldarull de la policia i les ambulàncies van provocar que una gentada sortís als habitualment tranquils carrers de Germans Sàbat per intentar esbrinar què havia passat. La policia va tallar l'accés al carrer Aneto per les dues bandes per evitar que els curiosos s'amunteguessin a les portes del local, on la comitiva judicial havia d'entrar per veure el mort i fer-ne l'aixecament. Al tancament d'aquesta edició, els Mossos eren a l'escena del crim interrogant els testimonis i cercant pistes.