La piscina municipal de Sarrià

obrirà les portes aquest dissabte amb motiu de la temporada d'estiu. L'equipament estarà obert fins al 3 de setembre. Els diumenges i festius la piscina municipal no tancarà. Recentment, s'ha obert el període per aconseguir els abonaments.

Els abonaments es poden adquirir al Centre Cívic la Cooperativa presentant una fotografia de carnet actualitzada, el llibre de família o DNI o el carnet de la piscina municipal de l'any 2010.

Majors de 65 anys i menors

Les persones majors de 65 anys i pensionistes gaudiran d'un descompte del 50 % en el preu del carnet i en les entrades. Tots els menors amb edat de fins a 12 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult per poder accedir al recinte de la piscina. En cas contrari no se'ls permetrà l'entrada. Tots els nens i nenes que hagin de portar bolquers, hauran de portar-ne d'especials per a bany i banyador. Per poder accedir a la piscina cal presentar el DNI.

Per als empadronats a Sarrià, l'abonament familiar és de 66,50 euros. L'abonament individual per als adults és de 44,50 euros Una entrada puntual per a un dia costarà 8 euros. Tambe es poden adquirir paquets de deu entrades a 75 euros. Presentant el carnet jove es pot obtenir un 10% de descompte.