#AcampadaGirona

Alguns «indignats» rebutgen els crits que es van proferir contra Puigdemont

 07:40  
Alguns dels «indignats» de Girona han volgut fer públic el seu rebuig als crits que fa uns dies va patir el cap de llista de CiU i proper alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont |
Alguns dels «indignats» de Girona han volgut fer públic el seu rebuig als crits que fa uns dies va patir el cap de llista de CiU i proper alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont | Marc Martí

T.C.C Alguns dels «indignats» de Girona han volgut fer públic el seu rebuig als crits que fa uns dies va patir el cap de llista de CiU i proper alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont. Segons han fet saber, volen «denunciar l'acció d'aquest reduït grup ja que perjudiquen la imatge i l'esdevenidor del moviment de l'acampada a Girona» i demanen disculpes a Puigdemont.

En aquest sentit indiquen que «aquestes persones van actuar de forma individual i irrespectuosa». Fins i tot es podria tractar el tema en una assemblea ja que volen evitar que els fets es puguin repetir, amb el mateix polític o amb qualsevol altre.

El futur alcalde de Girona va ser increpat quan anava cap a l'Ajuntament de Girona, just en passar per la plaça Catalunya, on hi ha les tendes de campanya i alguns dels integrants del moviment dels «indignats». Puigdemont estava essent entrevistat i fotografiat per un reportatge que havia de sotir al Dominicial del Diari de Girona i va ser reconegut per alguns dels acampats.

Cinc d'aquestes persones el van reconèixer i el van seguir. Darrere seu li anaven demanant en veu alta que els convidés a cerveses. Ensenyant algunes pancartes, el van anar seguint fins a la plaça del Vi, on van començar a cridar contra els polítics en general i contra els bancs. Fins i tot van acusar el futur alcalde de «robar-los» el seu sou i de no estar legitimat per governar perquè la majoria de gironins no l'havia votat.

Suport de Joan Olòriz

El portaveu d'ICV-EUiA, Joan Olòriz, va ser testimoni dels fets i immediatament els va condemnar en un escrit en el seu bloc (Des de la plaça del Vi), en què va donar suport a Puigdemont. Aquest li ho va agrair per mitjà del twitter.

Canal Girona FC

Girona FC

Girona FC

Totes les notícies, imatges, vídeos i partits en directe del Girona FC. Consulta també la classificació i calendari de la Lliga.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema