La parella de l'home que va morir electrocuctat fa uns dies en una torre del polígon de Mas Xirgo de Girona nega que la víctima estigués robant en aquells moments. La dona, Raquel Sierra, assegura que aquell dia, el 8 de juny, havien arribat a la zona en bicicleta i sense motxilles, un fet que demostraria que no havien anat a extreure res de la subestació elèctrica. Tot i això, els Mossos d'Esquadra van trobar molt a prop una cisalla de color vermell i quatre cables de coure amb els extrems pelats.

Segons la seva versió, l'home li va dir que anava a fer necessitats. Tot i que ella li va suggerir que ho fes darrera d'un arbre, ell hauria comentat que hi havia la carretera massa a prop i que tenia por que el veiessin. Per això hauria decidit marxar un xic més lluny i saltar una tanca. Allà s'hauria produït una descàrrega que va acabar amb la vida de l'home en menys de quinze minuts. En cap cas, segons Sierra, l'home hauria pujat a la torre elèctrica d'alta tensió.

La dona va explicar ahir que va veure una llum i va sentir una explosió molt forta i després de cridar diversos cops per preguntar a la seva parella si estava bé. En no sentir cap resposta va anar-lo a buscar i se'l va trobar a terra. Va intentar reanimar-lo i va anar a buscar ajut. En arribar a la carretera va intentar parar alguns camions però cap s'aturava fins que va aparèixer un home a peu que va trucar a Emergències.

La parella del mort explica que havien anat allà perquè són okupes però que quan anaven cap a casa hi havia molta gent voltant per l'indret i que per no revelar que anaven a entrar al lloc on viuen van decidir anar a fer un tomb. Admet que es guanyen la vida com poden però que mai han fet mal a ningú ni han causat cap incident.