La Policia Municipal de Girona va detenir divendres passat Mimoun B., de 37 anys d'edat i domicili a la ciutat, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. L'home, que no tenia antecedents, va ser enxampat al vespre per un policia que no estava de servei mentre robava a l'interior de la deixalleria municipal de Sarrià de Ter (Gironès) amb l'ajuda d'un acompanyat que es va poder escapar. Per poder treure el material, aprofitaven un forat a la tanca metal·lica que hi havia al voltant de les instal·lacions. A l'exterior, ja havien preparat televisors, fragments d'electrodomèstics, peces de metall, entre d'altres objectes, amb la intenció de recollir-los posteriorment.

Els fets van passar pels volts de les vuit del vespre, quan un caporal de la Policia Municipal de Girona que es trobava fora de servei va veure dos homes a l'interior de la deixalleria, quan aquesta es trobava tancada. Immediatament, va avisar a la Central de Coordinació Policial i una unitat es va desplaçar fins al lloc. En veure'ls, els dos presumptes lladres van arrencar a còrrer i un d'ells va aconseguir fugir. L'altre, Mimoun B., de 37 anys i veí de Girona, va poder ser detingut com a preumpte autor d'un delicte de robatori amb força.

Els homes aprofitaven un forat de la tanca metàl·lica que envolta la deixalleria, des d'on entraven i sortien per extreure el material robat. Els agents van veure que havien preparat a l'exterior monitors de televisió, fragments d'electrodomèstics, peces de metall, cablejat i components elèctrics, amb la intenció de recollir-los posteriorment.